Ràdio Estel
ACTA PREMI MEMORIAL JOAN CARRERA


Reunit a la ciutat de Barcelona, el jurat dels Premis MEMORIAL JOAN CARRERA en la seva primera edició, després de valorar conjuntament les propostes fetes per cadascun dels seus components, ha decidit per unanimitat premiar els següents treballs:

- Apartat DIÀLEG, FE I CULTURA, per premiar la difusió de plataformes de diàleg dels cristians amb intel·lectuals, artistes, polítics, així com el paper de l’Església en el camp de la religiositat popular. Premi dotat amb 2.000 €, per a la Direcció General d’Afers religiosos i diploma commemoratiu, que ha estat atorgat a l’escriptor i articulista portuguès GABRIEL MAGALHÃES, pel conjunt de la seva obra literària, però molt especialment pels articles publicats a LA VANGUARDIA.

- Apartat INCLUSIÓ SOCIAL, per premiar una iniciativa que afavoreixi la integració a la vida comunitària de tots els membres de la societat més enllà del seu origen, condició social o activitat. Premi dotat amb 2.000 € i diploma, per CÀRITAS DIOCESANA de Barcelona i Catalunya, que en aquesta primera edició ha estat per al programa de la sèrie 30 MINUTS de TV3: «FORA DE TOT, ELS SENSE LLAR» del qual en són autors GEORGINA PUJOL, JOAN ALBERT LLUCH i CARLOS DE LA ENCARNACIÓN.

- Apartat JOVENTUT, FE, DISCERNAMENT VOCACIONAL, a partir del Sínode de Bisbes 2018, premi destinat a la difusió de vivències cristianes de la fe en els joves, tant a nivell personal com comunitari, així com a l’acompanyament pel discerniment vocacional a la llum de la fe. Per unanimitat el jurat declara treball guanyador el conjunt de tres reportatges escrits per LAURA MOR i GLÒRIA BARRETE, publicats al diari digital CATALUNYA RELIGIÓ. El premi és dotat amb 2.000 € per l’Abadia de Montserrat i un diploma.


El jurat:

Carme Borbonès, patrona de les Fundacions Missatge Humà i Cristià i de Catalunya Cristiana

Ignasi Miranda, periodista

Carme Munté, periodista

Jordi Breu, del Memorial Joan Carrera

Lluis Foix, periodista i escriptor

Salvador Aragonès, periodista

Mn. Peio Sánchez, rector de Santa Anna de Barcelona

Mn Jaume Aymar, del memorial Joan Carrera i director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana

Actuant de secretari, Enric Frigola


Barcelona, 17 de maig 2018Descarrega't aqui el acta.  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET