ESGLÉSIA MÓN 
Assassinat un jesuïta espanyol al Perú
La Companyia de Jesús expressa el seu "desconcert i dolor"
Ràdio Vaticana 13/08/2018

La Companyia de Jesús al Perú ha mostrat el seu "desconcert i dolor" per l'assassinat del P. Carlos Riudavets el 10 d'agost. El jesuïta espanyol va ser trobat amb signes de violència a la seva residència del Col·legi Valentín Salegui, Fe y Alegría núm. 55, del Perú.

Els jesuïtes també expressen el "rebuig a tota forma de violència; confiem, a més, que les autoritats puguin aclarir les causes de la mort i les circumstàncies en què s'ha produït.

El P. Víctor Hugo Miranda, responsable de comunicacions de la Cúria provincial de la Companyia de Jesús al Perú, ha dit a Vatican News que "estem esperant que es facin les investigacions per poder definir quines han estat les raons i qui ha estat el responsable". El P. Miranda explica que "encara no estem segurs d'algunes dades. En realitat hi ha moltes raons possibles; és una zona força complicada i amb un índex alt de pobresa".

El jesuïta assassinat tenia 73 anys i en feia 38 que servia al Perú. Per això, comenta el P. Miranda, "és impressionant la reacció de la gent que l'ha acompanyat i pregat per ell al col·legi".

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET