ESGLÉSIA MÓN Foto: WMOF2018
Comença la IX Trobada Mundial de les Famílies
Se celebrarà a Dublín del 21 al 26 d’agost sota el lema «L’Evangeli de la família: alegria per al món»
Redacció 21/08/2018

Aquest dimarts 21 d’agost a la tarda tindrà lloc a Dublín la cerimònia inaugural de la Trobada Mundial de les Famílies 2018, que aquest any se celebra sota el lema «L’Evangeli de la família: alegria per al món». La cerimònia, tot i que té l’acte principal a Dublín, es farà també de manera simultània a cadascuna de les 26 diòcesis d’Irlanda a partir de les 7 de la tarda (les 8, hora catalana).

Aquesta és la IX edició de la Trobada Mundial de les Famílies, que cada tres anys reuneix milers de famílies a un país diferent amb un objectiu clar: celebrar, resar i reflexionar sobre la importància del matrimoni i la família com a pedra angular de la societat i l’Església. La Trobada d’aquest any està centrada en la Bona Notícia de la família, un tema que ja es va tractar al Sínode de les Famílies, i té molta relació amb l’exhortació apostòlica postsinodal Amoris laetitia feta pel papa Francesc.

Calendari d’activitats de la Trobada Mundial de les Famílies 2018

Les activitats de la Trobada començaran el 22 d’agost amb un congrés que durarà tres dies i en què es farà una reflexió diària sobre el lema «L’Evangeli de la família: alegria per al món», escollit també pel pontífex. El congrés constarà de diverses conferències, tallers, testimonis i debats, així com també activitats per a nens i joves i esdeveniments culturals i musicals.

Així que s’acabi, el dissabte 25 d’agost tindrà lloc el Festival de les Famílies, un esdeveniment envoltat d’alegria, reflexió i oració, que inclourà concerts i històries personals de fe.

Finalment, el diumenge 26 d’agost es celebrarà l’eucaristia de clausura, que presidirà el mateix papa Francesc.

Tota la informació de la Trobada així com les catequesis que en formen part es pot consultar a la web oficial de la Trobada Mundial de les Famílies 2018: www.worldmeeting2018.ie

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET