PROGRAMES 
"Que hi hagi una mesura per controlar l'horari d'entrada i sortida de la feina pot ser positiva pels treballadors"
A partir d'aquest any 2019, l'executiu espanyol vol implementar una mesura que afavorirà als treballadors amb el control d'entrada i sortida de les empreses
 07/01/2019

Aquest any 2019, que tot just ha començat fa una setmana, ja promet canvis en mesures laborals i en aquest cas seran els treballadors els més beneficiats a causa de la mesura que prepara el govern de Pedro Sánchez que pretén implementar un control d'entrada i sortida dels treballadors.Al programa "A Primera Hora" de Ràdio Estel ho hem parlat amb Francesc Feliu, advocat laboral de Feliu i Sánchez Advocats.

"És un gran avenç, i el que es pretén portar a terme és una bona mesura que serà positiva i beneficiosa pels treballadors". Així mateix ho ha afirmat l'advocat de Feliu i Sánchez advocats, que també ha volgut destacar que "moltes empreses cotitzen més baix del que treballen molts treballadors, i d'aquesta manera no saben quines prestacions poden tenir després, sigui per atur, o per la pensió de jubilació del dia de demà".

La nova normativa que es vol aplicar és possible que s'apliqui de pressa amb la llei vigent actual, tot i que moltes empreses es poden mostrar reticents a què s'apliqui. Feliu ha destacat "Que aquesta nova regla quan s'apliqui farà que molts treballadors puguin obtenir les prestacions tal com els hi correspon i d'acord amb totes les hores que han cotitzat. "

La mesura es preveu que es posi en vigor de forma ràpida i durant aquest any 2019.

Pots escoltar el programa AQUÍ

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET