PROGRAMES 
Oxfam Intermón continua amb el seu propòsit d'ajudar causes humanitàries com el cas de Lesbos
L'illa grega rep ajuda d'ONG's que necessiten més recursos per portar endavant les ajudes humanitàries
 10/01/2019

La Unió Europea està sent responsable del que està passant a Lesbos junt amb el govern grec, ja que la situació de moltes persones que fugen dels conflictes armats que hi ha a hores d'ara a Síria o a l'Afganistan, junt amb altres països de l'Àsia o d'Àfrica, fa que actualment a l'illa grega s'estigui produint una situació dramàtica per a moltes d'aquestes persones.

Al programa "A Primera Hora" de Ràdio Estel hem parlat de tot plegat amb Francesc Mateu, director d'Oxfam Intermón a Catalunya, que ha afirmat "la Unió Europea no està complint amb la seva pròpia llei que va aprovar després de la segona guerra mundial que dóna dret a tenir asil humanitari per aquelles persones que es veuen obligades a marxar dels seus països d'origen "i ha afegit: "Oxfam dona suport humanitari, legal i material a aquestes persones". Mateu ha explicat que la Unió Europea no solucionarà aquesta situació a curt termini però hi ha assegurat que "Oxfam estarà al costat d'aquestes persones".

Per acabar, i preguntat per com es pot ajudar a l'ONG el director ha dit que "Es poden fer donatius econòmics o fer-se soci de l'ONG Oxfam Intermón Catalunya".

Pots tornar a escoltar l'entrevista AQUÍ

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET