PROGRAMES 
La revista valors compleix quinze anys
Joan Salicrú, diu que la revista ha canviat durant aquests anys
Redacció 15/01/2019

A l'any 2004 donava el tret de sortida la Revista Mensual Valors dirigida a l'interès humà, la reflexió filosòfica i el debat social. Dins de l'Associació de Publicacions periòdiques en català (APPEC), i, integrada en la Federació d'Assiciacions d'Editors de Premsa en Català, la revista pretèn fer arribar a partir d'ara,  i a través d'un nou format, un reflexió a la societat en general, i que els seus lectors es facin preguntes, ja que aquest es l'bjectiu principal, que s'ha marcat la direcció, després que aquesta  hagi arribat als quinze anys des de la seva primera publicació.


Jordi Salicrú, coodirector de la revista n'ha parlat al programa A Primera Hora de Ràdio Estel, i ha afirmat que " la revista Valors ha evolucionat molt durant aquests quinze anys i ara amb el nou format volem fer un periodisme basat amb els valors i el periodisme ètic". Per  Salicrú  "es clau que el lector es faci preguntes i valors com l'ètica son els que volem transmetre en una societat gaseosa on tot es molt volàtil".

A  la revista hi participen periodistes com Francesc Torralba o Alberto Royo i durant aquest temps, la revista s'ha vinculat a institucions i entitats sense ànim de lucre, i que volen transmetre valors com l'humanitat, i la solidaritat, al conjunt de la societat.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET