ESGLÉSIA CATALUNYA 
"La Missa de Cada dia", també al món digital
L'Editorial Claret presenta una nova aplicació per a dispositius mòbils que permetrà als usuaris seguir la missa diària des de qualsevol lloc i proporcionarà comentaris sobre els textos bíblics
Redacció 09/04/2019

Aquest dijous, 11 de març, la Fàbrica Lehmann de Barcelona (Consell de Cent, 159) acollirà la presentació de la nova aplicació de "La Missa de Cada dia", que ha posat en marxa l'Editorial Claret per traslladar la publicació en paper al món digital.
Aquest nova App, que es podrà descarregar des de qualsevol dispositiu mòbil, oferirà als usuaris la possibilitat de seguir la missa diària des de qualsevol lloc, a més de proporcionar els textos litúrgics en català i castellà de totes les celebracions eucarístiques del missal.

La presentació del nou aplicatiu començarà a les 7 de la tarda, i anirà a càrrec del bisbe Antoni Vadell i del periodista Lluís Micó, vicedegà de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna. A l'acte es farà una demostració de com funciona l'aplicació, que com han explicat els seus creadors serà "molt intuïtiva, amb un disseny clar i senzill, que facilita la navegació pels diferents continguts".

D'altra banda, per emmarcar la presentació del nou aplicatiu, durant la presentació també es farà un diàleg sobre religió i les noves tecnologies, que servirà perquè els assistents puguin veure com la tecnologia pot ajudar a la vivència religiosa i de quina manera està utilitzant l'Església aquest nou entorn virtual.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET