ARQUEBISBAT DE BARCELONA 
Càritas Barcelona celebra el seu 75è aniversari amb una caminada solidària
Tindrà lloc el dissabte 18 de maig, i servirà per recaptar fons per al programa de formació i inserció laboral "Feina amb cor"
Redacció 16/05/2019

Amb motiu del 75è aniversari de la creació de Càritas, les seus de l'entitat de tot el món han preparat aquest any un conjunt d'activitats per promoure la sensibilització social i ajudar les persones que es troben en situació de vulnerabilitat. En el cas de Barcelona, la propera activitat serà una caminada solidària que forma part de la campanya #sharejourney, que vol solidaritzar-se amb les persones que recorren grans trajectes a peu per fugir de la fam, la pobresa i els conflictes bèl·lics. Per fer-ho, l'entitat s'ha marcat l'objectiu d'arribar al milió de quilòmetres recorreguts i donar així visibilitat al fenòmen de les migracions forçades.

La marxa solidària començarà el proper dissabte 18 de maig a les 10h al Complex Esportiu de Torribera (C/ Castella, s/n Santa Coloma de Gramenet), i constarà d'un recorregut de 5,5 km pel bell mig del Parc de la Serralada de Marina. L'esdeveniment compta amb el finançament de la Diputació de Barcelona, l'organització de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i el Centre Excursionista de Catalunya (CEC).

Com ha explicat l'entitat a través d'un comunicat, el cost de la inscripció (8 euros) es destinarà íntegrament al programa de formació i inserció laboral "Feina amb cor", un servei de Càritas que ja ha ajudat a trobar feina a més de 4.000 persones. No obstant, l'objectiu principal de la caminada serà el d'agrair a totes les persones i entitats la seva col·laboració durant tots aquests anys amb Càritas, com ha explicat Ferran Casamitjana, responsable d'Entitats amb cor de Càritas diocesana de Barcelona: "En aquests 75 anys de Càritas, són moltes les persones que han arribat a la meta gràcies al nostre suport. La caminada solidària és un agraïment a tots els que han fet camí amb nosaltres, i volem caminar molts anys més en favor dels més vulnerables".

Les inscripcions per a aquesta marxa ja estan obertes i es poden fer a la web de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): inscripcions.feec.cat/index.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET