Ràdio Estel
ACCIÓ SOCIAL
Torna el Gran Recapte d’Aliments a Catalunya els propers 27 i 28 de novembre
Redacció 23/11/2015

Per setè any consecutiu, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya organitzen el gran Recapte d’Aliments a Catalunya amb l’objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades (un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya). Per fer-ho possible els dies 27 i 28 de novembre es preveuen 25.000 voluntaris per als més de 2.000 punts de recollida habilitats a supermercats i mercats arreu de Catalunya.


Amb el lema "Tu el fas gran", l’objectiu del Gran Recapte 2015 és "recollir el màxim d’aliments per donar resposta a les necessitats persistents de moltes persones", ha destaca Eduard Arruga, president del Banc dels Aliments de Barcelona. S'espera poder superar els més de quatre milions i mig de quilos d'aliments recollits el 2014.

Arruga també ha agraït la dedicació i el paper cabdal dels voluntaris en el Gran Recapte: "Els bancs dels aliments necessiten establir ponts entre les persones beneficiàries i els donants, i aquests ponts són els voluntaris que fan possible el Gran Recapte".

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET