Radioestel


ACCIÓ SOCIAL 
Torna el Gran Recapte d’Aliments a Catalunya els propers 27 i 28 de novembre
Redacció 23/11/2015

Per setè any consecutiu, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya organitzen el gran Recapte d’Aliments a Catalunya amb l’objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades (un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya). Per fer-ho possible els dies 27 i 28 de novembre es preveuen 25.000 voluntaris per als més de 2.000 punts de recollida habilitats a supermercats i mercats arreu de Catalunya.


Amb el lema "Tu el fas gran", l’objectiu del Gran Recapte 2015 és "recollir el màxim d’aliments per donar resposta a les necessitats persistents de moltes persones", ha destaca Eduard Arruga, president del Banc dels Aliments de Barcelona. S'espera poder superar els més de quatre milions i mig de quilos d'aliments recollits el 2014.

Arruga també ha agraït la dedicació i el paper cabdal dels voluntaris en el Gran Recapte: "Els bancs dels aliments necessiten establir ponts entre les persones beneficiàries i els donants, i aquests ponts són els voluntaris que fan possible el Gran Recapte".
Més notícies sobre ACCIÓ SOCIAL

Càritas Terrassa instal·la el primer contenidor de roba usada

Augmenta el sensellarisme a Barcelona

«La pena de mort és una venjança de la societat»

Arrels fa una crida a la col·laboració ciutadana


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET