Ràdio Estel
FÓRMULA ESTEL
"La caminada és la culminació d'una il·lusió". La Magic Line de Sant Joan de Déu es celebra el 5 de març a Barcelona
@BorjaDeMaria 11/11/2016

Torna la Magic Line, una mobilització solidària que organitza Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables. 

La 4a edició tindrà lloc el dia 5 de març a Barcelona i el 14 de maig, per primera vegada, a Mallorca, i té l’engrescador lema Quilòmetres d'il·lusions. I és que l'esdeveniment central d’aquesta mobilització solidària que organitza Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables és una caminada per equips pels turons de Barcelona.

Es pot mesurar la il·lusió? És el que hem preguntat aquest matí de divendres a Oriol Bota, director de l’Obra Social Sant Joan de Déu: “Per canviar la nostra realitat volem fer-ho des de la il·lusió. Anem a mesurar la il·lusió posant allò que la gent farà. Per tant, hi ha un comptador, no molt científic, però sí molt vital, del què la gent pot fer. Si fas moltes coses, que poden ser amb els teus amics, amb el teu grup, amb la teva xarxa,  el teu comptador pujarà”.

Tothom pot marcar-se un repte solidari i fer activitats de captació de fons. El director de l’Obra Social de Sant Joan de Déu, Oriol Bota, insisteix que la caminada és només una de les accions de la Magic Line: “La caminada és un dels esdeveniments. Nosaltres parlem d’una mobilització. I la mobilització ja ha començat. Avui ja tenim més de 2000 persones apuntades que han decidit que aquell dia caminaran. Però aquell dia és la culminació d’una il·lusió. La il·lusió no apareix un dia, la il·lusió te la treballes, la vius, i per tant incentivem que des de que s’apunten fins el dia de la caminada facin coses. La Magic Line té dues dimensions, la part esportiva-saludable, i l’altra és la solidària, com generes aquests recursos, aquestes complicitats a favor dels altres, i només ho faràs amb il·lusió, des d’ara fins el març”

Enguany s’inclou un nou recorregut de 15 km, des de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, coincidint amb la celebració dels 150 anys de la restauració de l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu a Espanya. 

La caminada s’acabarà el dia 5 de març a la plaça de la Catedral de Barcelona, per la gent que hagi caminat i per les què no, amb una gran festa amb cantants compartint escenari amb gent vulnerable, i moltes sorpreses. Us podeu inscriure a la caminada, compartir les vostres iniciatives solidàries o participar en les ja existents a magiclinesjd.org. El 100% dels fons recaptats per la Magic Line van a les obres de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET