Ràdio Estel
SOCIETAT
Sant'Egidio organitza a Barcelona una recollida urgent de mantes
Raquel Sancho: "La manta i la beguda calenta els escalfen, però la visita, el somriure i l'abraçada els escalfen molt més"
 17/01/2017

Davant l'onada de fred, amb temperatures per sota dels zero graus a Barcelona, la Comunitat de Sant'Egidio ha organitzat una recollida urgent de mantes i altres ajuts com sacs de dormir i beguda calenta, pensant amb les persones que dormen al carrer. "Mentre duri el fred, diàriament sortirem a portar mantes i begudes calentes a les persones sense sostre", ha manifestat Raquel Sancho, responsable de l'Àrea de Persones Sense Sostre de la Comunitat de Sant'Egidio. D'aquesta manera, el servei que setmanalment fa la Comunitat de Sant'Egidio anant a trobar al carrer les persones sense sostre s'incrementa aquesta setmana com a conseqüència del fred. Per això, compten amb un equip de voluntaris format per més d'un centenar de persones.

Així mateix, l'entitat també llença una invitació a cada persona concreta: "Convidem també a fer aquest gest simple i humà de dur, a títol personal, una manta, una beguda calenta als sense sostre que tingueu sota casa vostra. Una manta pot salvar una vida i pot ser una porta que ens pot obrir a fer amistat amb algú que se sent exclòs". Segons Raquel Sancho, "el més dur per aquestes persones és la soledat", "la manta i la beguda calenta els escalfen, però la visita, el somriure i l'abraçada els escalfen molt més".

La convocatòria per preparar el material es fa cada dia mentre duri l'onada de fred a partir de les 19.30 h al carrer Ataülf, 12, de Barcelona (Casa de la Solidaritat).

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET