Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL
"Trump és perillós perquè li manca visió d'estadista"
La periodista Llúcia Oliva ha analitzat, en una entrevista a Ràdio Estel, la política nord-americana i el que pot ser el paper de Donald Trump
Mercè 20/01/2017

La periodista i documentalista independent Llúcia Oliva ha afirmat aquest divendres que "Donald Trump és perillós perquè li manca una visió d'estadista i, com a president dels Estats Units, té una responsabilitat global". En una entrevista a la Fórmula Estel de Ràdio Estel, la també excorresponsal de TV3 a Washington ha comentat que l’arribada de Trump a la Presidencia "és la culminació de més de 30 anys de polítiques equivocades"

Sobre el president sortint Barak Obama, Llúcia Oliva ha afirmat que ha estat "una mena d'oasi en un món molt complicat". Segons la periodista, el fins ara mandatari "ha comès errors, però la política general estava molt ben intencionada, com és el cas del seu treball per donar cobertura sanitària a milions de ciutadans". En una anàlisi més en profunditat sobre la victòria del candidat republicà, que ha pres possessió aquest divendres, Oliva ha recordat que "els vots a Trump no s'han generat d'un dia per l'altre, sinó després d'un temps d'evolució social". I sobre el fet que la candidata Hillary Clinton hagi tingut més vots populars, la periodista catalana ha lamentat que el sistema ho permeti, alhora que ha defensat "que es revisi i es canviï".

Es pot escoltar l'entrevista AQUÍ

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET