Ràdio Estel
FÓRMULA ESTEL
Eulàlia Reguant: "Les escoles concertades han fet un paper en aquest país, però perquè sigui cohesionadora l'escola hauria de ser pública"
La diputada de la CUP també s'ha referit als pressupostos i a la seva trajectòria en organitzacions cristianes
@BorjaDeMaria 10/02/2017

Eulàlia Reguant, diputada de la CUP, ha expressat en una entrevista aquest divendres a la Fórmula Estel de RàdioEstel: “Les escoles concertades han fet un paper en aquest país, però una escola que sigui cohesionadora i igual per a tothom hauria de ser l’escola pública", afegint que la concertada té sentit quan l’oferta pública no és suficient i que la proposta de la CUP és que en un termini de 10 anys el sistema educatiu sigui 100% públic.


Eulàlia Reguant ha estat molt activa en el debat dels Pressupostos de la Generalitat per a aquest any. Després que la CUP hagi garantit que els comptes tiraran endavant, Reguant ha declarat que “els últims mesos s’han convertit en un xantatge permanent de Junts pel Sí, dient que pel referèndum havia d’haver pressupostos”.

Reguant també ha afirmat: "De cap manera és incompatible participar en el MUEC (moviment universitari d’estudiants cristians) i en l'AEP (associació d’estudiants progressistes) i ara estar a la CUP: forma part de processos personals". Ha raonat que considera indignant que hi hagi gent de dretes que es declari catòlica perquè "els valors de l'Església són els valors del compromís social i la dreta fa totalment el contrari". 













  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET