Ràdio Estel
Peu de foto: Andrea Motis a RàdioEstel
RÀDIO ESTEL 
"A vegades és molt pervers el món de la publicitat, dels mitjans i dels artistes pre-fabricats"
Andrea Motis ha presentat el seu primer disc en solitari: 'Emotional Dance'
@BorjaDeMaria 07/04/2017

L’intèrpret, trompetista  i saxofonista Andrea Motis acaba de publicar el disc 'Emotional dance'. Als seus 21 anys, Motis està removent els ciments de l’escena jazzística internacional, sempre acompanyada per la seva trompeta Bach Stradivarius. Una estrella forjada a la Sant Andreu Jazz Band

Emotional Dance és el primer disc en solitari, amb cançons propies inèdites i versions en català, amb les mateixes persones de sempre, però amb els rols canviats. Per a Andrea Motis, Joan Chamorro ha estat el mestre de jazz a l'Escola de música de Sant Andreu i company de viatge musical en 6 discos. Un mestre que sempre li ha proposat nous reptes: “Poc a poc el Joan sempre m’ha anat dient que havia d’anar agafant més responsabilitat, que havia d’anar presentant… coses que al principi em costaven molt però ara tinc la capacitat de decidir moltes coses i el Joan em fa costat”, ha narrat a l'Entrevista del Divendres de la Fórmula Estel.

Andrea Motis està agraida pel suport i creu que encara té molt recorregut al país i internacionalment: "Jo penso que hi ha molt per fer, sobretot a l'estranger. Aquí estic molt valorada. Sempre rebo molt bones respostes, de la gent, les televisions, les ràdios. I sempre tinc ganes d'explorar el territori estranger, i sobretot, continuar treballant aquí, que m'hi sento molt a gust".

L’artista barcelonina ha rebut ofertes per ser un sol producte, però les ha rebutjat: “El més interessant era continuar treballant, aprenent, i forjar una cosa que fos meva. Una carrera, o si més no, posar totes les nostres mans, i no deixar-ho en mans d’una discogràfica, que no ho teníem del tot clar. Jo crec que ha sigut una decisió molt encertada, perquè jo sóc molt crítica amb les coses que veig a televisió o als mitjans, i hi ha moltes coses que no em semblen gaire autèntiques. A vegades és molt pervers el món de la publicitat, dels mitjans de comunicació i dels artistes pre-fabricats, per dir-ho així”.

En acabar l'entrevista, Andrea Motis ha conversat amb la responsable musical de RàdioEstel, Maria Sierra Rodríguez, i li ha dit:
- T'hauríem de fer una menció d'honor els músics de jazz per posar tant bona música!
- Gràcies a la feina que fas. Gràcies a tu, pel teu repertori - ha respost la nostra cap musical.


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET