Ràdio Estel
Peu de foto: Lluís Batlló i Joan Morell, aquest dilluns a Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
Montull i Millet "seran condemnats per la Justícia"
L'advocat penalista Lluís Batlló i l'exalcalde de Pineda de Mar Joan Morell coincideixen que el procés del Cas Palau és "massa llarg"
@brugarolaspol 06/03/2017

El judici del Cas Palau arriba vuit anys després per culminar una indignació que ja durava molts anys. Els dos principals acusats, Fèlix Millet i Jordi Montull, van començar a seure davant el tribunal el dia 1 de març, i començaran a declarar aquest dimecres. Aquest dilluns al vespre, en el programa  El Mirador de l’Actualitat, hem comptat amb la presència de Lluís Batlló, advocat penalista, i Joan Morell, militant del PDECAT i ex alcalde de Pineda de Mar. Batlló ha reconegut que "el cas Palau ha deixat molts imputats i, a més, la confessió ha de ser completa en tot moment". Morell, per la seva banda, ha dit que "una persona pot anar a la presó a qualsevol edat", però ha recordat que "no és tan fàcil anar entre reixes si l’acusat té més de 80 anys".

Morell ha admès que "la gent està cansada del Cas Palau i reclamen més justícia. A més, diu ‘’que si s’ha de condemnar als acussats s’els condemna’’. En aquesta línia, ha afegit que "ha d’haver-hi una judicialització en aquest tipus de processos’’, sense connotacions polítiques. Batlló ha continuat dient que, "en aquest tipus de judicis, una persona que surt absolta ha de tenir compensació econòmica’’. El judici pel Cas Palau pot acabar amb els dos acusats a la presó. Per aquest motiu, Morell ha dit que "l’apropiació indeguda del espoli pot portar a una condemna alta".

Referint-se al Palau de la Música, tant Batlló com Morell estan d’acord que el Palau de la Música Catalana "és una institució que funciona bé malgrat tot el que ha passat". Morell, a més, ha destacat que "s’ha de fer net amb tot allò que s’ha fet malament". Per últim, tos tdos han destacat que "una institució com el Palau de la Música és fonamental per a la cultura d’aquest país".

Es pot escoltar AQUÍ El Mirador d'aquest dilluns 6 de març.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET