Ràdio Estel
Peu de foto: Fernando Sánchez Costa (PP), Eduard López (ERC) i Marilén Barceló (C's), aquest dimarts a Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
"La corrupció és un mal que afecta tota la societat"
Hi coincideixen la regidora de Ciutadans Marilén Barceló, el vicesecretari d'ERC Eduard López i el diputat del PP Fernando Sánchez Costa
@brugarolaspol 14/03/2017

Una multitud de casos de corrupció estan afectant Catalunya i el conjunt de l'Estat, des del cas dels EROs a Andalusia fins a la presumpta trama de corrupció del president de Múrcia, passant per la crisi del pacte entre Ciutadans i el PP al Congrés. Han tractat aquest dimarts el tema, en el programa El Mirador de l’actualitat, el diputat del PP al Parlament de Catalunya Fernando Sánchez-Costa, el vicesecretari d’Acció Política d’Esquerra Republicana, Eduard López, i la regidora de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona Marilén Barceló.

Durant el programa, tots han compartit diferents visions sobre el que és per a ells la corrupció tant a Catalunya com a Espanya. En aquest sentit, Barceló s'ha queixat que ''el Govern de la Generalitat no ha presentat cap mesura per lluitar contra la corrupció''. En canvi, segons la regidora de Ciutadans, el seu partit ''sí que ha presentat una proposta per acabar amb  aquest problema''. López ha parlat, per la seva banda, d’un altre tema referint-se ‘’a la poca impunitat que existeix a la societat actual amb  la corrupció''. 

El dirigent d'ERC ha afegit que ’’la corrupció es produeix pels negocis que fan alguns polítics vinculats a les administracions públiques i que és un dels pitjors mals de la societat''. Sánchez Costa s’ha referit a allò que s’hauria de fer per poder destapar tots el casos de corrupció, i ha afegit en aquest sentit que ''les investigacions s’han de portar a terme de forma correcta, sobretot amb prudència''. Sánchez Costa ha afegit que la pressió mediàtica i les xarxes són incentius que faciliten l’existència de la corrupció.

Durant el programa també s’ha valorat la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que es feia pública dilluns i que rebien aquest dimarts al matí l’expresident Artur Mas, l’exvicepresidenta Joana Ortega i l’exconsellera d’Ensenyament Irene Rigau. En aquest sentit, tant Sánchez Costa com Barceló  han destacat que ''la sentència  en relació amb aquest tema és justa''. López ha contradit aquesta afirmació declarant que ''la sentència és una bona prova del fet que la política espanyola està judicialitzada''.

Es pot escoltar AQUÍ l'edició del programa EL MIRADOR d'aquest dimarts 14 de març

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET