Ràdio Estel
Peu de foto: Montserrat Nebrera ha reflexionat aquest dijous, des de Ràdio Estel, sobre la dona a les xarxes socials
SOCIETAT 
Montserrat Nebrera: “La xarxa ho aguanta tot”
L'advocada i professora assegura, en l'espai Plusvàlua Dones, que "la morbositat incrementa les vies de vulnerabilitat de la persona"
Mercè Raga 16/03/2017

Aquest dijous en el programa Plusvàlua Dones, del Centre d'Estudis Econòmics i Socials (CEES), dirigit i presentat per Carla Gràcia, s’ha tractat el tema de la imatge de la sona des de les Xarxes Socials. 

Protecció a les xarxes socials 

Montserrat Nebrera, advocada, política i professora d’universitat, ha assegurat que “la morbositat a les xarxes es retroalimenta, cada vegada tot es fa més real, i ho això provoca que  les principals vies de vulnerabilitat de la persona cada vegada siguin més grans”. Sobre la protecció dels usuaris a les xarxes socials, Nebrera ha afirmat que “a les xarxes socials dóna la sensació que no es veu qui diu les coses, perquè hi regna la impunitat”. En aquest punt, ha etzibat que “la xarxa ho aguanta tot”.

La imatge que es transmet de les dones a internet

Sobre la imatge que pot donar la dona a Internet, l’advocada i política ha assegurat que “qualsevol eina és pot fer servir per a bé i per a mal”. “La imatge de la dona es cosifica”, ha dit Nebrera, “ja que moltes vegades, la dona es pot entendre com un objecte, que està al servei d’altres persones, tant homes com dones, i aquest fet distancien a la dona de la dignitat”

En la tertúlia també hi han participat Anna Boza, advocada matrimonial, Elvira País, periodista i Doctora en Ciències Humanes, Socials i Jurídiques, i Mireia del Pozo, advocada i gerent del CEES. 

Podeu escoltar el programa sencer AQUÍ

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET