Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
"Els governs gestionen molt malament la immigració a Europa"
Hi coincideixen la tècnica de Justícia i Pau Anna Sangrà, el delegat diocesà de Pastoral Social Josep Maria Jubany i Carme Borbonès
@brugarolaspol 04/04/2017

Les xifres d’inmigrants morts o desapareguts a la Mediterrània arriben a nivells preocupants en l'anomenat comptador de la vergonya. L’última coneguda diu que han desaparegut 600 inmigrants en un naufragi la setmana passada. En el programa  El Mirador de l’Actualitat, han participat aquest dimarts Anna Sangrà, tècnica de Migracions de Justícia i Pau, Josep Maria Jubany, delegat de Pastoral Social de l’Arquebisbat de Barcelona, i Carme Borbonès activista social i expresidenta de Càritas Catalunya. 

Sangrà ha afegit dades sobre el nombre de morts a la Mediterrània. Per exemple, ha dit que “l’any passat van perdre la vida 1.600 persones”. La membre de Justícia i Pau reconeix que “des de Madrid s’està fent malament la feina, perquè el govern espanyol no s’implica en els fets”, Sangrà ha dit, entre altres coses, que l'executiu de Mariano Rajoy “s’ha disposat a acollir un 17% dels refugiats sirians”.  Borbonès ha continuat en aquesta línia per comentar que “s’ha de tenir mà dura amb els representants polítics”.  

Jubany ha posat com a exemple l’Ajuntament de Barcelona quan va dir que acolliria gent inmigrant, però després la realitat és diferent. El delegat de Pastoral Social de l’Arquebisbat de Barcelona creu que “la gent hauria de pensar i preguntar-se per què hi ha guerres, com sorgeixen els tractats i qui ven les armes”. Borbonès, per la seva banda, ha destacat que “Europa últimament ha demostrat que no té sensibilitat per acollir tots els inmigrants que han d’entrar al vell continent”.

Es pot escoltar AQUÍ l'última edició del programa El Mirador

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET