Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
"Des del govern espanyol, només hi ha paraules i no pas fets"
Hi han coincidit l'exconseller Ignasi Farreres, el periodista Oriol Domingo i el portaveu de Demòcrates a Sant Andreu, Claudio Cervelló
@brugarolaspol 05/04/2017

Les inversions anunciades per Rajoy es donen en un moment clau per a Catalunya, pel tema del referéndum. Per aprofundir en aquest tema, han participat aquest dimecres, en el programa El Mirador de l’actualitat, el periodista Oriol Domingo, el portaveu de Demòcrates de Catalunya a Sant Andreu, Claudi Cervelló, i l'exconseller Ignasi Farreres, president del Centre d'Estudis Econòmics i Socials (CEES).

Farreres ha destacat que “les inversions anunciades pel govern espanyol són nules, que només hi ha paraules i no fets”. Cervelló ha anat per aquesta línia, dient que "les promeses que han portat a terme tant el PP com el PSOE en el passat són nules”. Domingo ha destacat també el que propossava que faria el PP a Catalunya i que "després no ha portat a terme". En aquest sentit, ha afegit que “les quantitats i les promeses monetàries, a les quals el govern de Rajoy es referia, no eren veritables perquè després no les ha complert”.

Durant el programa s’han esmentat també altres construccions en les infraestructures que es pretenen realitzar a Catalunya, com l’AVE o els peatges. En aquest context, Cervelló ha dit que “el deute en les infraestructures és de 10.000 milions, dels quals Rajoy va dir que invertiria només 4 milions, menys de la meitat”En relació amb el diàleg que hauria d’existir entre Catalunya i Espanya, Cervelló ha comentat que "hauria d’haver-hi actitud de parlar de tot i d’escoltar la gent”. Segons Farreres, “hi ha dues posicions enquistades, i sembla que cap dels dos no vol cedir”La celebració del referèndum és actualment una urgencia per al govern català, motiu pel qual l'exconseller creu que “a Catalunya només miren per la celebració del referèndum per decidir l’independència d’aquest territori, sense mirar si hi ha majoria absoluta a Catalunya perquè tingui sentit fer-lo”.

Es pot escoltar AQUÍ l'edició del programa El Mirador corresponent al 5 d'abril

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET