Ràdio Estel
Peu de foto: La
PAPA FRANCESC 
El Papa anima els joves a preguntar-se cadascú "per a qui sóc jo"
En la vetlla de pregària a la Basílica de Santa Maria la Major de Roma, Francesc assegura que "la felicitat es troba en la nostra entrega"
@IgnasiMiranda 09/04/2017

El Papa ha recordat aquest dissabte que "no n'hi ha prou de preguntar-se qui sóc jo, com sovint proposa la cultura dominant, sinó que cal, orientar la qüestió de manera diferent i preguntar-se per a qui sóc jo". En l'homilia de la Vetlla de Pregària per preparar la Jornada Mundial de la Joventut, aquest any en Diumenge de Rams i a nivell diocesà, Francesc ha assegurat també que "la felicitat es troba en la nostra entrega, seguint l'exemple de Jesús, que ofereix la seva vida per la humanitat". El Sant Pare s'ha trobat amb els joves de la seva diòcesi i de les altres Diòcesi de la regió del Lazio, en una gran celebració a la Basílica Papal de Santa Maria la Major.

En la seva predicació, amb un text que havia lliurat als nois i noies presents, el pontífex ha explicat que "aquesta vetlla de pregària és la primera ocasió que tenen els joves de participar directament en el camí de preparació per al proper Sínode dels Bisbes i per a la Jornada Mundial de la Joventut de Panamà, que tindrà lloc immediatament després de l'Assemblea sinodal".
La vetlla d'aquest dissabte s'ha centrat en la reflexió sobre les figures del Deixeble estimat, triat com una icona evangèlica dins el document preparatori per al Sínde, i de la Mare de Déu, que inspira els temes de les properes tres jornades mundials, abans de la cita al país centreamericà.

La XV Assemblea General Ordinària del Sínode dels Bisbes, fixada per a l’octubre de l’any vinent amb el títol “Els joves, la fe i el discerniment vocacional”, també és un pas en la ruta cap a la 34a Jornada Mundial de la Joventut a nivell internacional, que es farà el 2019 al Panamà.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET