Ràdio Estel
Peu de foto: Gabriel Magalhães, Mons. Sebastià Taltavull i Josep M. Carbonell a l'Auditori de la Fundació Joan Maragall
FÓRMULA ESTEL Foto: Andreu Puig
"La Creu de Sant Jordi és el reconeixement a la trajectòria i a la feina"
Vint-i-set anys de vida han situat la Fundació Joan Maragall com a un espai de referència en el debat entre fe i cultura, especialment per als laics.
@BorjaDeMaria 19/04/2017

El Govern català ha concedit la Creu de Sant Jordi a 29 personalitats i 23 entitats que "s’han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural".  

Entre elles la Fundació Joan Maragall, per "la seva positiva contribució al diàleg entre la fe cristiana i la cultura" i pel fet que "amb la voluntat d’incidir en el món intel·lectual i cultural de la societat catalana, promou la reflexió crítica i fomenta el diàleg". 

Jaume Dantí, patró secretari de la Fundació Joan Maragall, ha expressat a la Fórmula Estel d’Oriol Casals:  “És el reconeixement a una trajectòria i a la feina feta. Són ja 27 anys. Amb aquesta voluntat del diàleg entre cristianisme i cultura, en aquesta triple vessant, que és l’oferta de reflexió, la creació de pensament i la inculturació del cristianisme al moment present”

Vint-i-set  anys de trajectòria que han situat la fundació com a un espai de referència en el debat entre fe i cultura, especialment per als laics. 

La Fundació Joan Maragall va nèixer en l'àmbit de l'arxidiòcesi de Barcelona per una iniciativa del cardenal Narcís Jubany. L'entitat, presidida actualment per Josep Maria Carbonell i impulsada en els seus inicis per Antoni Matabosch, organitza cada any desenes de fòrums, conferències, taules rodones i altres actes, alhora que edita llibres i altres materials, sempre fidel a l'objectiu de posar ponts entre la fe cristiana i la cultura. 

Més notícies sobre FÓRMULA ESTEL

Esteve Camps: "Es treballa per reduir el risc de possible atemptat"

Gaspart: "Jo no vull a ningú a casa meva que no vulgui estar"

"El sexe ha passat de ser una cosa íntima a una mena de mercaderia permamenent"

Assekes trenca amb el seu tercer disc


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET