Ràdio Estel
Peu de foto: Gabriel Magalhães, Mons. Sebastià Taltavull i Josep M. Carbonell a l'Auditori de la Fundació Joan Maragall
FÓRMULA ESTEL Foto: Andreu Puig
"La Creu de Sant Jordi és el reconeixement a la trajectòria i a la feina"
Vint-i-set anys de vida han situat la Fundació Joan Maragall com a un espai de referència en el debat entre fe i cultura, especialment per als laics.
@BorjaDeMaria 19/04/2017

El Govern català ha concedit la Creu de Sant Jordi a 29 personalitats i 23 entitats que "s’han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural".  

Entre elles la Fundació Joan Maragall, per "la seva positiva contribució al diàleg entre la fe cristiana i la cultura" i pel fet que "amb la voluntat d’incidir en el món intel·lectual i cultural de la societat catalana, promou la reflexió crítica i fomenta el diàleg". 

Jaume Dantí, patró secretari de la Fundació Joan Maragall, ha expressat a la Fórmula Estel d’Oriol Casals:  “És el reconeixement a una trajectòria i a la feina feta. Són ja 27 anys. Amb aquesta voluntat del diàleg entre cristianisme i cultura, en aquesta triple vessant, que és l’oferta de reflexió, la creació de pensament i la inculturació del cristianisme al moment present”

Vint-i-set  anys de trajectòria que han situat la fundació com a un espai de referència en el debat entre fe i cultura, especialment per als laics. 

La Fundació Joan Maragall va nèixer en l'àmbit de l'arxidiòcesi de Barcelona per una iniciativa del cardenal Narcís Jubany. L'entitat, presidida actualment per Josep Maria Carbonell i impulsada en els seus inicis per Antoni Matabosch, organitza cada any desenes de fòrums, conferències, taules rodones i altres actes, alhora que edita llibres i altres materials, sempre fidel a l'objectiu de posar ponts entre la fe cristiana i la cultura. 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET