Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
"Sant Jordi és una festa catalana de cultura, amor i pau"
Hi coincideixen el director de Claret, Marcel·lí López, l'editora de Fragmenta Inês Castel-Branco i el promotor de Paulines Quique Fernández
@IgnasiMiranda 21/04/2017

La diada de Sant Jordi, amb els seus valors i la seva dimensió festiva, cultural i religiosa, ha estat protagonista aquest divendres en el programa El Mirador de l'actualitat, a Ràdio Estel. El director editorial de Claret, Marcel·lí López, la coeditora de Fragmenta i responsable de la seva col·lecció infantil Inês Castel-Branco i el cap de Promocions de Paulines, Quique Fernández, han coincidit a l'hora de qualificar el 23 d'abril de "festa catalana de cultura, amor i pau". Marcel·lí López ha destacat que el fet de coincidir la jornada aquest any amb un diumenge "globalment no presentarà resultats gaire diferents, perquè allò que es pot perdre a Barcelona, es pot guanyar en altres punts de Catalunya on hi va més gent de les grans ciutats". Ha admès, això sí, que Claret i altres llibreries i editorials més concentrades a la capital "sí que poden notar una mica més l'impacte de no ser dia feiner".

A banda de presentar tots tres les respectives novetats de les seves editorials, han assegurat que Sant Jordi té una mica de tot: dimensió festiva al carrer, tradicions com ara el llibre i la rosa i sobretot molta cultura. Quique Fernández, això sí, ha reivindicat l'origen religiós, perquè "sempre és bo que Catalunya s'encomani al seu patró, que dona nom, al cap i a la fi, a la diada". Inês Castel-Branco ha presentat dues noves publicacions de la col·lecció infantil Petit Fragmenta, una d'elles a partir d'una història relacionada amb un conte budista.  Marcel·lí López ha anunciat que "Claret oferirà llibres i signatures d'autors a la llibreria del carrer Roger de Llúria de Barcelona, a la Rambla de Catalunya cantonada Consell de Cent, també al centre, i al Palau Robert. Fragmenta, per la seva banda, també tindrà presència a la capital catalana, en aquest cas al Passeig de Gràcia cantonada Mallorca, mentre que Paulines serà a la llibreria de la Ronda de Sant Pere número 19 i també a la Parròquia de la Medalla Miraculosa (Carrer Consell de Cent, 110).

Es pot escoltar AQUÍ l'edició del programa El Mirador corresponent a aquest divendres 21 d'abril

Més notícies sobre RÀDIO ESTEL

"No podem negar la possibilitat de canvi absolutament a ningú"

"L'atac del govern espanyol a TV3 és brutal, és sagnant"

"Hi ha paràlisis total del Govern espanyol en la recerca de desapareguts"

"#TIMESSUP ajuda les dones que pateixen abusos i tenen pocs recursos"


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET