Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
Fernando Sánchez Costa (PP): "Estic trist i decebut amb els meus"
El diputat dels populars al Parlament admet el mal de la corrupció i lamenta que "el partit a Madrid era un referent" per a ell
@IgnasiMiranda 24/04/2017

El diputat del PP al Parlament Fernando Sánchez Costa ha reconegut aquest dilluns que está "trist després del que ha passat aquests dies amb l'últim cas de corrupció destapat" en els populars a Madrid. El dirigent català ha afegit que "la decepció és especialment gran tenint en compte que el partit a Madrid era un referent" per a ell. Ha estat en el programa El Mirador de l'actualitat de Ràdio Estel, on ha coincidit amb el col·laborador de Cristianisme i Justícia i exmilitant del PSC Jordi López Camps i amb el fundador del Grup Sènior del Col·legi d'Economistes Josep Vila Abelló.

En diferents moments del col·loqui, s'ha comentat la dimensió moral de la corrupció, així com el fet que afecti, des de fa molts anys, tots els partits de l'arc parlamentari al conjunt d'Espanya i també a Catalunya. López Camps ha destacat que "el gran problema és que hi ha persones amb tendència o actitud corrupta que aprofiten les estructures de les forces polítiques per treure'n diners, cosa que ha passat en el PP, en el PSOE i en altres". Per la seva banda, Josep Vila Abelló ha reconegut que "la immensa majoria dels ciutadans defrauden, com a mínim amb quantitats petites que paguen, per exemple, sense IVA". També ha revelat que ell, quan va participar en la política a nivell europeu com a diputat a Estrasburg, va rebre "alguna proposta de suborn". Els tres participants en el col·loqui han defensan conjuntament la necessitat d'un canvi de model en la política perquè els comportaments corruptes siguin aïllats.

Es pot escoltar AQUÍ l'edició del programa El Mirador corresponent a aquest dilluns 24 d'abril

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET