Ràdio Estel
Peu de foto: Jordi Pujol Ferrusola, a Madrid
FÓRMULA ESTEL Foto: El Periódico de Catalunya
"El jutge va donar un vot de confiança perquè no cometés el que sembla que ha fet"
L'advocat Ramon de Veciana ha valorat la notícia de l'ingrés a presó de Jordi Pujol Ferrusola
@BorjaDeMaria 26/04/2017

Jordi Pujol Ferrusola ha ingressat aquest dimarts a la presó de Soto del Real. El jutge José De la Mata ha decretat presó provisional sense fiança per al fill gran de l'expresident de la Generalitat. 

A la Fórmula Estel d’Oriol Casals, l’advocat Ramon de Veciana ha valorat la notícia: "L’any 2015 les acusacions particulars ja van demanar la presó provisional del senyor Pujol, i en aquell moment el jutge no ho va considerar oportú i va donar-li un vot de confiança al sr. Jordi Pujol per tal que no cometés el que sembla que ha fet, que és seguir blanquejant diners o ocultant diners al jutge”. Anticorrupció creu que, durant el temps en què l'han investigat, Pujol Ferrusola hauria evadit 30 milions d'euros.

Preguntat per Oriol Casals si és habitual un vot de confiança com aquest, De Veciana ha respost "És una mica sorprenent. Podem fer comparacions amb el cas Gürtel, o del senyor Ignacio González, en el què immediatament van ingressar a presó perquè no facin moviments a l’estranger amb testaferros”.

L’advocat, en declaracions a RàdioEstel, ha detallat: "El màxim a la presó provisional serien 2 anys, que és el que preveu la llei”, però en el cas de Pujol Ferrusola, ha puntualitzat De Veciana: “Crec que no s’arribarà. Serà el temps imprescindible per a acabar les diligències i enviar aquest assumpte a judici".

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET