Ràdio Estel
Peu de foto: La
FÓRMULA ESTEL 
Carmé Munté i Joan Ortiz, els presentadors de la Nit, animen a tothom a venir al sopar dels nostres mitjans
La Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana serà el proper divendres 2 de juny
David 17/05/2017

Música, sopar, sorpreses i molt més és el que ens ofereix la sisena edició de La Nit 2017. 


Ja coneixem el nom dels presentadors de la Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana: la cap de Redacció de Catalunya Cristiana, Carme Munté, i el periodista de RàdioEstel, Joan Ortiz, recentment guardonat als Premis Radio Associació.

"Espero que pugi estar a l'altura dels presentadors/es que fins ara han presentat les 6 edicions anterior”, ha comentat Munté. Fent broma amb el seu company de presentació, li ha dit: "Tu pots parlar i jo puc escriure, Joan". El director de El compromís ciutadà ha promès no seguir cap guió: "Jo, si tinc un guió al davant, és per saltar-me'l". Una gran parella de presentadors que donaran molt de joc en aquesta Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana. Els dos han coincidit a animar a tothom a participar en aquesta esperada vetllada que dona suport als nostres mitjans. 

T'esperem el proper divendres 2 de juny al sopar anual a benefici dels nostres mitjans. Presidida per l’arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, la vetllada compta amb un concert del Cor Vivace i un sopar a la Llotja de Mar. Les places són limitades i el període d’inscripció acaba el 30 de maig. 

A més, regalem entrades per aquells oients de RàdioEstel i lectors de Catalunya Cristiana que es facin una foto amb un setmanari o escoltant la nostra emissora. Puja la foto a les xarxes socials (Facebook, Twitter o Instagram) amb l’etiqueta #LaNit2017 i podràs guanyar una entrada doble per La Nit o una de les 5 invitacions per al concert del Cor Vivace a la basílica de Santa Maria del Mar. El concurs està obert fins dilluns 29 de maig.


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET