Ràdio Estel
Peu de foto: La
FÓRMULA ESTEL 
Carmé Munté i Joan Ortiz, els presentadors de la Nit, animen a tothom a venir al sopar dels nostres mitjans
La Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana serà el proper divendres 2 de juny
David 17/05/2017

Música, sopar, sorpreses i molt més és el que ens ofereix la sisena edició de La Nit 2017. 


Ja coneixem el nom dels presentadors de la Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana: la cap de Redacció de Catalunya Cristiana, Carme Munté, i el periodista de RàdioEstel, Joan Ortiz, recentment guardonat als Premis Radio Associació.

"Espero que pugi estar a l'altura dels presentadors/es que fins ara han presentat les 6 edicions anterior”, ha comentat Munté. Fent broma amb el seu company de presentació, li ha dit: "Tu pots parlar i jo puc escriure, Joan". El director de El compromís ciutadà ha promès no seguir cap guió: "Jo, si tinc un guió al davant, és per saltar-me'l". Una gran parella de presentadors que donaran molt de joc en aquesta Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana. Els dos han coincidit a animar a tothom a participar en aquesta esperada vetllada que dona suport als nostres mitjans. 

T'esperem el proper divendres 2 de juny al sopar anual a benefici dels nostres mitjans. Presidida per l’arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, la vetllada compta amb un concert del Cor Vivace i un sopar a la Llotja de Mar. Les places són limitades i el període d’inscripció acaba el 30 de maig. 

A més, regalem entrades per aquells oients de RàdioEstel i lectors de Catalunya Cristiana que es facin una foto amb un setmanari o escoltant la nostra emissora. Puja la foto a les xarxes socials (Facebook, Twitter o Instagram) amb l’etiqueta #LaNit2017 i podràs guanyar una entrada doble per La Nit o una de les 5 invitacions per al concert del Cor Vivace a la basílica de Santa Maria del Mar. El concurs està obert fins dilluns 29 de maig.


Més notícies sobre FÓRMULA ESTEL

"El sexe ha passat de ser una cosa íntima a una mena de mercaderia permamenent"

Assekes trenca amb el seu tercer disc

El 68% dels catalans considera molt important conèixer les religions

"Com s'adquireix la sobirania? Te la donen, o la tens?"


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET