Ràdio Estel
PROGRAMES 
Aquest estiu podreu recuperar els millors programes de la temporada de Pàgines que m'han corprès
Pàgines que m'han corprès, cada dia de dilluns a divendres, a les 23h
 17/08/2019

Aquest estiu, cada dia de dilluns a divendres, a les 23h podreu recuperar els millors programes de la temporada de Pàgines que m'han corprès, un programa de reflexió a partir de textos literàris que l'han impactat presentat i dirigit per Teresa Forcades i Vila.

Pàgines que m'han corprès no és un programa sobre llibres, sinó un programa sobre com els llibres ens fan sentir, sobre com els llibres són capaços d’inspirar-nos.

El programa comença amb la lectura d’un text d’una o dues pàgines d’extensió. El text és llegit per la conductora del programa, Teresa Forcades i Vila, sense indicar qui n’és l’autora o autor ni tampoc a quina obra pertany. A continuació, la Teresa Forcades comenta el text, destacant-ne quatre frases que comenta sense cap pretensió de crítica literària ni d’erudició. Es tracta d’un comentari senzill, subjectiu i lliure, que reflecteix de quina manera aquest text l’ha fet sentir i ens desvetlla què li ha inspirat. Al final de cada programa, ens desvela qui és l’autor del text que ha llegit i a quina obra pertany. Escoltar el text sense saber qui n’és l’autor permet rebre’l sense filtres: es tracta d’una dona o d’un baró? és català? castellà? anglès? de l’actualitat? un autor clàssic? ... 

A la web del programa podreu trobar els textos corresponents a cada emissió acompanyats de la selecció de frases que ha comentat la Teresa. El programa té un component interactiu: els oients podeu enviar a l’adreça paginesquemhancorpres@radioestel.cat les pàgines que a vosaltres us hagin corprès i la Teresa en triarà una per tal de comentar-la un cop al mes. Els textos que envieu han de ser com a màxim de 2 pàgines del llibre (màxim 3.000 caràcters).

El programa s’emetrà els dimecres a les 11 de la nit.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET