Ràdio Estel
El programa 'El Mirador de l'actualitat' ha analitzat aquest divendres la situació preelectoral
SOCIETAT 
Lluís Foix: "La nit del 21 de desembre, hi haurà sorpreses"
El periodista, en un col·loqui amb Salvador Aragonès i Alexander Golovin, diu que "Puigdemont i Junqueras ho tenen difícil per presidir el govern"
@IgnasiMiranda 24/11/2017

El periodista Lluís Foix, l'analista polític i membre del grup Catalans Lliures Alexander Golovin i el també periodista i professor emèrit de la Universitat Internacional de Catalunya Salvador Aragonès, han debatut aquest divendres, en el programa El Mirador de l'actualitat, sobre l'escenari de lideratges i plantejaments polítics de cara a les eleccions catalanes del 21 de desembre. Foix ha dit que "aquestes eleccions estan envoltades d'una gran anomalia, amb la meitat del govern sortint a la presó i una altra part fugit a Bèlgica i una convocatòria feta pel govern espanyol". D'altra banda, ha admès que veu "difícil que Puigdemont sigui president, com també Junqueras, perquè no seria normal en el cas d'un conseller d'Economia que ha vist com fugien moltes empreses del país". Com a conclusió, ha apuntat que "la nit del 21 de desembre hi haurà més d'una sorpresa, tot i que és una incògnita en quina direcció". Foix també ha expressat el seu desig "que la política torni a les institucions i no es faci al carrer".

Alexander Golovin, per la seva banda, ha destacat que "es podrien crear dues figures de govern, un anomenat legítim i un altre executiu, perquè Puigdemont certament ho tindrà difícil per repetir com a president". I Salvador Aragonès ha dit que "és inqüestionable que Espanya és un Estat de dret reconegut per tot el món". També ha comentat que "seria molt bo ara superar aquestes barreres que es posen, entre unionistes i independentistes, uns conceptes que s'haurien d'anar superant". En el programa 'El Mirador de l'actualitat', hem analitzat les possibilitats que l’ambient polític torni a la plena normalitat i els empresonats, almenys els qui han estat inclosos en llistes, visquin la campanya electoral en llibertat.


Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest divendres 24 de novembre.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET