Ràdio Estel
El president destituït per l'article 155 està participant ja en precampanya per videoconferència
SOCIETAT 
Campanya de Puigdemont: "L'acabarà a Catalunya"? "A Bèlgica"?
En 'El Mirador', Daniel Arasa i Lluís Batlló creuen que "tornarà abans del 21D", mentre que Lluís Serra pensa que "actuarà des de fora"
@IgnasiMiranda 04/12/2017

Daniel Arasa, periodista i president de la Plataforma per la Família Catalunya-ONU, Lluís Serra, secretari general de la Unió de Religiosos de Catalunya, i Lluís Batlló, advocat penalista, han ofert aquest dilluns, en el programa El Mirador de l'actualitat, diferents visions sobre la situació de Carles Puigdemont. Arasa ha assegurat que el president, destituït per l'article 155, "tornarà expressament abans de les eleccions del 21 de desembre, per provocar ser detingut i beneficiar-se'n políticament, perquè l'interessa des del punt de vista electoral". Batlló ha comentat que "pot ser que li vagi bé, però segurament tornarà per l'aplicació, des de Bèlgica, de l'ordre europea de detenció, que no és el mateix que una extradició, però l'obligarà igualment a tornar a Espanya". Serra, en canvi, ha dit que "Puigdemont seguirà segurament a Bèlgica, des d'on pot actuar i defensar les seves posicions en campanya".

També s'ha analitzat la revisió de les mesures cautelars a Junqueras i els altres 8 consellers cessats per l’article 155. Ara seguiran a presó Oriol Junqueras i Joaquim Forn, així com Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, mentre que els altres 6 consellers destituïts pel 155 quedaran en llibertat amb mesures cautelars.

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dilluns 4 de desembre.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET