Ràdio Estel
David Donaire, responsable de Xarxes Socials del PSC, ha estat aquest dilluns a Ràdio Estel
SOCIETAT 
David Donaire (PSC): "Cal portar les institucions a la normalitat"
El dirigent admet que els socialistes "coincideixen amb PP i Ciutadans en el 'no' a la independència, però no en el que ve després"
@IgnasiMiranda 11/12/2017

David Donaire, número 17 del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) per Barcelona, ha destacat aquest dilluns que "Puigdemont i Junqueras han posat en perill l'economia de Catalunya, però també la mateixa societat, amb la fractura que hi ha, que es veu en les converses amb les famílies i amics, i les institucions catalanes, que ara cal recuperar per a la normalitat". En el programa El Mirador de l'actualitat, el també assessor de l'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat ha comentat que, "amb Ciutadans i el PP, els socialistes coincideixen en la defensa d'una Catalunya dins d'Espanya, el 'no' a la independència, però no pas en el que ve després". Donaire, responsable de Xarxes Socials del PSC, ha compartit col·loqui amb Teresa Carreras, membre de la junta de l'Associació de Periodistes Europeus a Catalunya.

Aquest dilluns en el programa 'El Mirador de l'actualitat', hem iniciat una sèrie de 7 programes seguits amb presència dels candidats a les eleccions del 21 de desembre, cada dia, un representant de cadascun dels 7 grups polítics amb representació parlamentària en l'última legislatura. Repassem 4 grans qüestions:

1- Principals propostes de la candidatura per al moment polític actual que viu Catalunya.
2- Allò que hauria de canviar en l’encaix de Catalunya a Espanya o en el seu estatus polítics tenint en compte l’evolució d’aquests últims anys.
3- Possibles pactes o aliances cas que no hi hagi majoria absoluta independentista. Si Junts per Catalunya, Esquerra i la CUP arriben a 68 diputats, què pot passar?
4- Arguments per demanar el vot per a la formació.

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dilluns 11 de desembre.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET