Ràdio Estel
Fernando Sánchez Costa (PP) ha estat aquest dimarts a Ràdio Estel
SOCIETAT 
Sánchez Costa (PP): "Acceptarem el resultat sigui el que sigui"
En el programa 'El Mirador, el candidat dels populars demana als independentistes que "respectin la legalitat si guanyen"
@IgnasiMiranda 12/12/2017

Fernando Sánchez Costa, número 11 de la llista del Partit Popular per Barcelona, ha demanat aquest dimarts a les forces independentistes "que respectin la legalitat si guanyen". En el programa El Mirador de l'actualitat, especial eleccions 21D, el dirigent i diputat del PP en aquesta última legislatura ha assegurat que els populars "respectaran i acceptaran el resultat sigui el que sigui", tot i que no ha aclarit si, en cas de victòria sobiranista, s'acabarà immediatament l'aplicació de l'article 155 de la Constitució. Ha compartit col·loqui amb l'economista i màster en Economia Social Ivan González, que ha plantejat la necessitat de no assumir les actuals desigualtats de les famílies catalanes a l'hora de plantejar polítiques socials, especialment en educació, tema del qual ha parlat en alguns moments el candidat del PP.

L'aspirant a diputat del PP ha plantejat la necessitat "d'escapçar el procés i començar de nou, perquè les forces polítiques s'han d'acabar entenent en temes fonamentals, i un d'ells és el de la reforma constitucional". En aquesta línia, Fernando Sánchez Costa ha assegurat que "Catalunya necessita més Espanya i, alhora, Espanya necessita més Catalunya". A partir d'aquí, el dirigent popular català ha comentat que "Espanya és una gran plataforma per a Catalunya, que està unida a tot un projecte comú des de fa molts segles".

Es pot escoltar AQUÍ el programa 'El Mirador de l'actualitat' d'aquest dimarts 12 de desembre

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET