Ràdio Estel
Jordi Salvia ha dit que la CUP, més que antisistema, "té el sistema en contra"
SOCIETAT 
Jordi Salvia (CUP): "Defensem la desobediència com una reacció"
El número 5 de la formació assegura, en 'El Mirador', que l'objectiu és "ser la veu dels més de 2 milions que van votar l'1 d'octubre"
@IgnasiMiranda 13/12/2017

Jordi Salvia , número 5 de la CUP per Barcelona, ha assegurat aquest dimecres, en el programa El Mirador de l'actualitat, que aquesta organització "es presenta a aquestes elecccions per ser una de les veus que defensi els més de 2 milions de persones que es van jugar el físic l'1 d'octubre i van guanyar, com també la república aprovada pel Parlament, després del cop d'estat que hi ha hagut en aquest país". Ha reconegut que els cupaires "reconeixeran els resultats tot i que consideren aquestes eleccions il·legítimes".

A més de defensar "les polítiques d'esquerra", Salvia ha assegurat que "la CUP defensa la desobediència com una reacció, no pas perquè aquest valor formi part de l'essència de l'organització". Ha admès que, "si l'independentisme perd, haurà de fer una reflexió profunda per replantejar l'estratègia i tornar a treballar per la independència". El dirigent cupaire ha compartit col·loqui amb Xavier Puigdollers, exdirector general d'Afers Religiosos, advocat i professor de la Universitat Abat Oliba CEU. En un moment donat, Puigdollers li ha preguntat pel model educatiu, i Salvia ha assegurat que "l'horitzó és no renovar els concerts educatius i apostar perquè l'escola sigui íntegrament pública".

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimecres 13 de desembre.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET