Ràdio Estel
Joan-Josep Nuet ha estat aquest dijous a Ràdio Estel
SOCIETAT 
Nuet (Comuns): "Volem un govern transversal, amb uns i altres"
El número 5 de Catalunya en Comú diu, en 'El Mirador', que "les grans prioritats han de ser les polítiques socials, oblidades aquests anys"
@IgnasiMiranda 14/12/2017

Joan-Josep Nuet, número 5 de Catalunya en Comú per Barcelona, ha explicat aquest dijous, en el programa El Mirador de l'actualitat, que la seva formació prioritza, "com a qüestió de forma més important, un govern que duri 4 anys, que doni estabilitats i certeses al país en un moment difícil i del qual formin part independentistes i no independentistes, que integri aquestes dues visions". Pel que fa al contingut davant les eleccions del 21D, Nuet ha destacat que "les grans prioritats, oblidades aquests últims anys, han de ser les polítiques socials mentre s'activa un diàleg, sense renunciar a un referèndum pactat". El dirigent dels Comuns ha recordat que "un referèndum acordat es pot fer amb la Constitució actual, sense modificar-la". Nuet ha afegit que donar suport a un govern només independentista o només constitucionalista "perpetuaria la situació actual de bloqueig".

El representant de Barcelona en Comú-Podem ha compartit col·loqui amb l'advocat penalista Lluís Batlló, que ha plantejat al candidat la previsible "ingovernabilitat del nou Parlament que surti del 21D". Davant aquest possible escenari, Joan-Josep Nuet ha assegurat que la seva formació "es vol mullar a fons, però sense deixar el conjunt dels interessos de la societat catalana". En aquesta línia, ha comentat igualment que "no es pot anar a favor d'un 50 per cent dels catalans i contra l'altra meitat, cosa que ha estat un error aquest any i no es pot repetir". En un altre moment, i parlant d'educació ha defensat "que hi hagi més inversió pública, però mantenint les escoles concertades i respectant el seu caràcter propi". Fins i tot ha concretat: "Som defensors de l'escola pública, però no som enemics de l'escola concertada, que juga un paper social que nosaltres no dimonitzem".

A més de dir que els Comuns se senten molt còmodes amb aquesta transversalitat, "perquè hi ha independentistes i no independentistes", Nuet ha reivindicat "la Catalunya que vol superar aquesta confrontació". Entre les opcions d'una aliança amb PSC i Esquerra o amb Ciutadans, PSC i PP, Nuet ha assegurat que el seu partit "està més a prop de la primera" i, per tant, d'una reedició del tripartit. Finalment, sobre la recent declaració davant el Suprem, Nuet ha qualificat l'experiència de "difícil, tot i que va acabar sense presó per a tothom, cosa que va donar una petita alegria".

Es pot escoltar AQUÍ el programa 'El Mirador de l'actualitat' d'aquest dijous 14 de desembre.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET