Ràdio Estel
David Mejía ha estat aquest divendres a Ràdio Estel
SOCIETAT 
David Mejía (Ciutadans): "Volem que el país torni a l'estabilitat"
L'apirant de la formació, liderada per Inés Arrimadas, assegura que "el debat centrat en la independència ha portat a la fractura social"
@IgnasiMiranda 15/12/2017

David Mejía, número 9 de Ciutadans per Barcelona, ha dit aquest divendres que l'objectiu principal del seu partit és "tornar la tranquil·litat i l'estabilitat a aquest país, perquè el debat monopolitzat per la independència només ens ha portat a la fractura social, a la pèrdua d'empreses i turisme i al creixement de l'atur". En el programa El Mirador de l'actualitat, Mejía ha afegit que "cal posar sobre la taula el conjunt de mesures de polítiques socials que ens pot unir, a tots". El candidat ha admès que "Ciutadans sap que alguna cosa s'haurà de canviar i parlar en la relació actual entre Catalunya i el conjunt d'Espanya, per exemple el sistema de finançament".

El dirigent de Ciutadans ha compartit col·loqui amb Lluís Serra, secretari general de la Unió de Religiosos de Catalunya, que ha acusat "el PP, amb la recollida de signatures contra l'Estatut, i el govern espanyol, d'haver generat, juntament amb Ciutadans quan va contra la immersió lingüística, aquesta fractura". David Mejía ha assegurat que el seu partit "no està contra la llengua catalana" i que "defensa el model trilingüe, amb el català, el castellà i l'anglès". En un altre moment, Mejía ha apuntat que la seva formació "és prudent davant la possibilitat de ser la força més votada, però aspira a guanyar i a governar, encara que sigui dialogant i cedint amb les forces constitucionalistes".

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest divendres 15 de desembre

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET