Ràdio Estel
Josep Riera ha estat aquest dimarts a Ràdio Estel
SOCIETAT 
Josep Riera (JxCat): "Només Puigdemont negarà el triomf al 155"
El candidat de la "llista del president" assegura, en 'El Mirador', que "és l'opció més semblant a la unitària que molts demanaven"
@IgnasiMiranda 19/12/2017

En el programa 'El Mirador de l'actualitat', el número 13 de la llista per Barcelona de Junts per Catalunya, Josep Riera, ha compartit col·loqui aquest dimarts amb l'advocat penalista Lluís Batlló. Riera ha explicat que "Junts per Catalunya és l'opció més semblant a la candidatura unitària que molta gent reclamava, un repte en el qual ha insistit molt el president Puigdemont, tot i que els partits independentistes havien decidit, per la raó que sigui, anar pel seu compte". El candidat ha assegurat que aquesta proposta "inclou el millor de la política, amb alcaldes que toquen més de peus a terra, tots al servei dels catalans que van fer l'1 d'octubre les cues per anar a votar".

Riera ha comentat que "el fet que el president i 4 consellers siguin a Brussel·les no els dona cap avantatges, tot i que sí que ha servit per internacionalitzar el conflicte", i ha apuntat que Puigdemont no té previst tornar a Catalunya fins després del 21D. "Esperarà els resultats i, si hi ha majoria que li permet formar govern amb Esquerra i la CUP, sí que vindrà perquè només volem restablir un govern que és legítim", ha dit. I encara ha subratllat que "investir un president que no sigui Puigdemont seria un triomf del 155".

Josep Riera, autor d'un llibre sobre Puigdemont (Em dic Carles) i company d'estudis, de curs i de feina del president destituït pel 155 (concretament al diari El Punt), ha dit que "es vol posar en el mirall de la democràcia l'Estat espanyol", i ha assegurat que, "si Puigdemont guanya o pot ser investit, haurà de poder tornar, i qui digui que no quedarà retratat". En un altre moment, ha destacat que "aquestes eleccions, tot i que són il·legítimes, tindran un resultat legítim si es fan netament, i són una segona volta de l'1 d'octubre, la seva continuïtat". I ha conclòs que "l'única unilateralitat que hi ha hagut fins ara és la negativa permanent del govern espanyol al diàleg i l'aplicació de l'article 155". També ha recordat que el govern de Puigdemont "no ha tingut mai la unilateralitat com l'única opció".

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimarts 19 de desembre.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET