Ràdio Estel
A Ràdio Estel, hem analitzat aquest divendres els resultats de les eleccions catalanes
SOCIETAT 
"L'escenari és molt semblant al del 2015, fet que obre interrogants"
Hi han coincidit aquest divendres, en 'El Mirador', Joan Capdevila (ERC), Mònica Lafuente (PSC) i Josep Maria Balcells (Comuns)
@IgnasiMiranda 22/12/2017

Joan Capdevila, diputat d'Esquerra al Congrés, Mònica Lafuente, membre de l'executiva del PSC, i Josep Maria Balcells, militant dels Comuns, han participat aquest divendres, l'endemà de les eleccions del 21D, en el programa El Mirador de l'actualitat. Han coincidit en la idea que "l'escenari és molt semblant al de fa dos anys, cosa que obre molts interrogants". Capdevila ha destacat que "el resultat d'Esquerra és agradable, sobretot perquè l'independentisme suma majoria i perquè, des dels temps de Macià, no havia tingut un resultat tan bo".

Lafuente
ha admès que "els socialistes no han aconseguit el resultat desitjat" i que "Miquel Iceta s'ha quedat lluny de tenir opcions per ser president". Balcells ha assegurat que "els Comuns s'han vist perjudicats per la polarització i la importància que s'ha donat a la pugna perquè guanyessin els independentistes o els unionistes, quan unes eleccions al Parlament ofereixen diferents partits que treuen diputats i no s'hauria de veure només en clau dels uns contra els altres". D'altra banda, el representant dels Comuns ha comentat també que "la victòria de Ciutadans és molt important, remarcable, després d'haver començat el 2006 amb només 3 diputats, i són tan catalans com els altres".

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest divendres 22 de desembre

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET