Ràdio Estel
Pis amb el suport de Càritas Diocesana de Barcelona
RÀDIO ESTEL Foto: ORIOL DURAN
"Càritas paga 100 euros més pels subministraments de cada pis"
Càritas explica com afecta l'encariment dels serveis, l'advocada Anna Boza parla de la compareixença de Junqueras i coneixem el nou Catalunya Cristiana
@BorjaDeMaria 04/01/2018

El diputat d’ERC al Congrés, Joan Capdevila, ha obert la Fórmula Estel d’aquest dijous amb un pensament dedicat a Oriol Junqueras i la seva família, i ha fet una petició als oients: “Que inclogueu en les vostres intencions la llibertat de l'Oriol, els Jordis i el Quim”.

Primera setmana de gener. Tot puja. Sònia Lacalle, advocada del Programa de Sense Llar i Habitatge de Càritas Diocesana de Barcelona, ens ha parlat sobre la pujada dels rebuts de subministraments: “Afecta a totes les capes que nosaltres estem atenent. Ho estem denunciant des de fa anys: està de moda el tema de la pobresa energètica, però des del 2014 estem pagant 100 euros més per cada pis que estem atenent”. El desig de Lacalle pel 2018 és “garantir aquests drets mínims que tenim tots pel fet de ser persones, a tothom”.

Una primera hora de programa en la què hem estat molt pendents d’Oriol Junqueras, que ha comparegut al Tribunal Suprem per demanar la revisió de la presó preventiva. L’advocada Anna Boza ha dit, a El Comentari de l’Actualitat, que “han de valorar si hi ha un risc de reiteració delictiva, de fuga, i de destrucció de proves” i que tant ella com molts advocats no veuen que la fuga i la destrucció de proves sigui possible, però que és “aquesta reiteració delictiva la que fonamenten els jutges”.

Carme Munté ha repassat tot el que tindrem al Catalunya Cristiana d’aquesta setmana i ha anunciat que el 21 de gener es publica el número 2000 d’aquest setmanari i que el 28 de gener es celebrarà una Missa de commemoració a les 19h a la Sagrada Família. "Llarga vida al Catalunya Cristiana!" ha exclamat Munté durant el seu espai setmanal a RàdioEstel.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET