Ràdio Estel
Mercè Raga ha entrevistat l'assessor fiscal Dani Duro a la 'Fórmula Estel'
RÀDIO ESTEL Foto: Borja De María
"Tècnicament no és un impost, és una aposta"
L'assessor fiscal Dani Duro explica el gravamen de la loteria, parlem d'adoptar animals amb ADDA i repassem l'actualitat social amb Àngel Miret
@BorjaDeMaria 05/01/2018

Els grans premis, a partir de 2500 euros, de la Loteria de Nadal, la ONCE, Creu Roja, o de les loteries autonòmiques, com La Grossa, vénen acompanyats, des de 2013, per un gravamen especial del 20%. Aquest divendres hem parlat sobre aquest tema amb Dani Duro, assessor fiscal i atleta solidari: “Tècnicament no és un impost, és una aposta”, ha aclarit Duro. Entre altres qüestions, l’assessor fiscal ha explicat que quan es va a cobrar el premi s’han d’identificar els guanyadors.

El Comentari de l’Actualitat de la primera hora de la Fórmula Estel d'aquesta vigília de Reis l'ha fet Neus Aragonés, portaveu d’ADDA, Associació Defensa Drets Animals, i realitzadora del programa La Veu dels Animals i la Natura de RàdioEstel: “Adoptar un animal sempre és preferible abans que comprar, perquè s’està donant una segon oportunitats a animals abandonats”, ha afirmat Aragonés, que ha volgut fer una frase-resum: “No són una joguina i tampoc poden ser un regal sorpresa”. Per això, “ha de ser una decisió molt pensada perquè porta un seguit de responsabilitats, i precisament per evitar futurs abandonaments hem de prendre decisions molt meditades”

Com cada divendres, hem fem un seguiment del fenòmen social des d'una anàlisi de l'actualitat a Un Món Sense Fronteres, amb Àngel Miret i Ignasi Miranda. I el primer pensament del dia l'ha aportat Jaume Aymar, director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET