Ràdio Estel
L'economista Alfons Calderón i el president del CEES, Ignasi Farreres, aquest divendres a Ràdio Estel
SOCIETAT 
Farreres: "El turisme només cau quan hi ha guerres o atemptats"
L'exconseller ha coincidit amb Alfons Calderón i Òscar Oliver, en 'El Mirador', a l'hora de qualificar de "molt positiu" el 2017
@IgnasiMiranda 19/01/2018

Òscar Oliver, director general del Centre d'Estudis del Transport per a la Mediterrània Occidental (CETMO) i exdirector comercial d'Aeroports de Catalunya, Alfons Calderón, economista, i Ignasi Farreres, president del Centre d’Estudis Econòmics i Socials i exconseller de Treball, han valorat molt positivament, aquest divendres des del programa El Mirador de l'actualitat, les dades del turisme a Catalunya corresponents al 2017, que han registrat un creixement del 5,5 per cent. Farreres ha destacat que "les dades són molt positives, i era previsible, tot i que s'han esbombat excessivament les xifres de petita davallada recent". En aquesta línia, ha recordat que "la caiguda del turisme es produeix quan hi ha violència greu, amenaça de guerra o onades d'atemptats terroristes".

Òscar Oliver ha assegurat que "l'últim any ha estat molt bo per al turisme, especialment per a l'Aeroport de Barcelona, que ha arribat al 47,2 milions de passatgers després de diversos anys consecutius de creixement". També ha destacat que "s'han inaugurat aquest últim any noves rutes aèries". Calderón, que va ser aquest dijous passat a la fira de turisme FITUR, ha destacat les bones vibracions que hi ha vist en un certament que ha definit com "un dels més importants del sud d'Europa". "El pols és bo, sobretot per a Espanya i particularment per a Catalunya, malgrat la situació política i una petita davallada els últims mesos del 2017", ha comentat. Tots també han coincidit a l'hora de fer previsions optimistes per a aquest any.

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest divendres 19 de gener.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET