Ràdio Estel
La investidura ajornada ha estat comentada en 'El Mirador', amb Carles Armengol i Roberto Labandera
SOCIETAT 
"Més que tensió, vivim una situació d'excepcionalitat absoluta"
Carles Armengol, membre de l'ANC president de la Lliga Espiritual de Montserrat, lamenta que "es discuteixi la candidatura de Puigdemont"
@IgnasiMiranda 30/01/2018

Carles Armengol, pedagog, membre de l'ANC i president de la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat, i Roberto Labandera, militant del PSC, han analitzat aquest dimarts, des del programa El Mirador de l'actualitat, la complexa situació política viscuda a Catalunya sobretot en les 24 hores anteriors. Armengol ha destacat que, "més que tensió, estem vivint una situació d'excepcionalitat absoluta, amb la intervenció del Tribunal Constitucional, que no defensa cap jurista mínimament independent, i l'absoluta arbitrarietat que aporta l'article 155".

Per la seva banda, Labandera ha destacat que "hi ha certament excepcionalitat, però l'origen és polític, per la manca de diàleg entre el govern català i el del PP a Espanya, i les causes de la situació també venen de les files independentistes". En aquesta línia, ha recordat que "manquen marcs jurídics, però els tribunals tenen criteri", i ha pronosticat que "hi haurà investidura i govern, però amb un candidat que no serà Puigdemont". En canvi, Carles Armengol ha comentat que "Puigdemont era el cap de llista i el candidat d'una majoria absoluta del Parlament, i no hi hauria d'haver cap discussió".

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimarts 30 de gener.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET