Ràdio Estel
Martin Shulz
RÀDIO ESTEL Foto: AFP
"Alemanya i Europa es mouen cada cop a posicions més extremistes"
Alexander Golovin analitza la situació política alemanya, Miriam Hatibi el moviment #MosqueeMeToo, i compartim el nou Catalunya Cristiana, amb el 90 aniversari de Pere Casaldàliga en portada
@BorjaDeMaria 15/02/2018

Com cada matí, de 8 a 9, us hem apropat les notícies de Catalunya i Andorra i hem comptat amb interpretadors de l'actualitat.

Per exemple, política alemanya i la dimissió de Martin Shulz com a president de l’SPD. Alexander Golovin, analista internacional i membre del grup Catalans Lliures, ha analitzat la notícia: “La majoria dels alemanys no està d'acord amb aquest pacte, i demostra que la societat alemanya i l'europea es mou cada cop a posicions més extremistes”. Tot i que “es un pacte en què Angela Merkel surt pendent” a favor dels socialdemòcrates, aquesta gran coalició “ha portat importants crítiques, com és que Martin Shulz hagués de dimitir com a líder del partit”, ha descrit Golovin.

El moviment #MeToo, que al llarg dels últims mesos ha aconseguit unir a milers de dones que alguna vegada han estat assetjades sexualment, ha arribat a la Meca i ha destapat casos d'abusos sexuals durant la peregrinació al lloc més sagrat de l'Islam, ara amb l'etiqueta #MosqueeMeToo. Miriam Hatibi, portaveu de la Fundació Ibn Battuta i consultora de comunicació a Sibilare, ha fet El Comentari de l’Actualitat: "Com sempre s'ha tornat a posar la dona en el focus amb comentaris com 'Elles s'ho mereixen per ser part de la religió' o 'Elles ho accepten', i els veritablement culpables son els homes. S'ha d'aplaudir la valentia de les dones i denunciar perquè s'actuiï. S'està aprofitant per escupir tot l'odi que la gent porta dins per una comunitat. Haurem de veure què farà el govern d'Aràbia Saudí a partir d'ara"

Cada dijous compartim amb els oients de RàdioEstel els continguts de Catalunya Cristiana. Una edició que porta el 90 aniversari de Pere Casaldàliga en portada.

- Escolta la 1a hora de la Fórmula Estel -

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET