Ràdio Estel
ESGLÉSIA CATALUNYA 
"L'Evangeli de la família: Joia en el món"
Arriba la Setmana de la Família, amb un missatge ple d'esperança
Redacció 24/02/2018

Cada any, quan arriba la primera setmana de març, les diòcesis amb seu a Catalunya celebren la Setmana de la Família, un període dedicat a reconèixer la importància de la família i els seus valors. El lema d’aquest any és: “L’Evangeli de la família: Joia per el món”.

Aquest lema és un missatge d’esperança. En un moment de crisi per a les famílies, on molta gent té por de comprometre’s de forma definitiva, “l’Evangeli de la família” ens vol apropar els valors que promouen el veritable amor conjugal, la unitat, i la mútua fidelitat.

Precisament el papa Francesc, en el seu darrer document sobre la família, Amoris laetitia, va fer una reflexió sobre la seva grandesa i va explicar que l’evangeli pot ajudar a enfortir les famílies que volen viure la vocació a l’amor.

Aquest missatge d’esperança també serà present a la propera IX Trobada Mundial de les Famílies, que tindrà lloc a Dublín del 21 al 28 d’agost. És per això que les diòcesis organitzadores de la trobada animen a totes les famílies cristianes a participar-hi, perquè puguin donar testimoni que el veritable amor conjugal i familiar és possible.

 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET