Ràdio Estel
Cartell del 2n Simposi Internacional Reforma i Reformes en l’Església
RÀDIO ESTEL Foto: Teologia Catalunya
"No hi ha cap reforma eclesial que no sigui guiada per l'Evangeli"
Armand Puig, rector de l'Ateneu Universitari Sant Pacià
@BorjaDeMaria 23/02/2018

Aquest dimecres i dijous s’ha celebrat el 2n Simposi Internacional Reforma i Reformes en l’Església a l’Ateneu Universitari Sant Pacià. El seu Rector, Armand Puig, ha comentat a la Fórmula Estel com han de ser les reformes a l’Església: “No hi ha cap reforma ni reformes que es puguin fer dins l’Església que no siguin guiades per l'Evangeli. Algú podria pensar que fer reformes vol dir amotllar comportaments, i situacions, i interessos, o les pròpies necessitats, o punts de vista: això seria erroni. Els falsos profetes, els falsos reformadors també existeixen. La reforma de l’Església ve, com el Papa Francesc ens indica clarament, per la conversió pastoral, pel disciplinatge missioner”. 

Armand Puig també ha indicat què és l’Església: “L’Església no és una democràcia, és una comunió. No és un votar i dir: guanya la majoria i la minoria perd. Sinó que, com va quedar molt ben demostrat al Concili Vaticà II, l’Església és una mena de gran fraternitat, una gran família que camina pels camins de l’Evangeli. Aquesta és la veritable reforma”.

El curtmetratge és un producte audiovisual poc conegut pel gran públic. Grans histories de curta durada. El director Tito Baraldés ha presentat Traç amb l’actor Quimet Pla, que es va estrenar el dissabte 13 de gener a la sala de cinema Zumzeig de Barcelona. i que podrem veure el 2019-2020 després de passar-se per festivals. “El curtmetratge, en centres socials, ateneus… sempre ha estat molt atractiu, però comercialment no té una gran sortida”, ha narrat Baraldés, que també fa videoclips, televisió, cinema…

En el final de la setmana laboral, repassem les notícies socials i d’Església amb Ignasi Miranda i Àngel Miret a Un món sense fronteres.

Escolta la 1a hora de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET