Ràdio Estel
César Córcoles, professor de la UOC
RÀDIO ESTEL Foto: Youtube
"El mercat del mòbil s'ha tornat força madur"
César Córcoles (UOC) ha avançat les novetats del MWC, i el Germà Eduardo Ribes ha fet balanç de la Magic Line
@BorjaDeMaria 26/02/2018

Aquest dilluns ha començat el Mobile World Congress, que convertirà una altra vegada Barcelona en la capital mundial dels mòbils. Mercè Raga, presentadora de la Fórmula Estel, ha entrevistat César Córcoles, professor dels estudis d’informàtica, Multimèdia i Telecomunicacions de la UOC, que ha revel·lat: “El Samsgung S9 és una evolució important, però és una evolució més que una revolució. El mercat del mòbil s’ha tornat força madur i és difícil que hi hagi novetats que ens facin llençar el mòbil antic per comprar un nou”. Córcoles ha apuntat la càmera del mòbil, la intel·ligència artificial i el 5G com protagonistes d’aquesta edició.

Barcelona Magic Line
Aquest diumenge es va celebrar la 5a caminata Magic Line a Barcelona, una mobilització solidària a favor de les persones en situació vulnerable. El Germà Eduardo Ribes, responsable de la Magic Line de la província d’Aragó Sant Rafael de Sant Joan de Déu, ha detallat que “representa el colofó de 4 mesos de mobilització ciutadana” i ha recollit les dades: "Més de 13.000 persones, constituides en 912 equips, van fer els recorreguts de 10, 15, 20, 30 o 40 quilòmetres, i es van recollir 323.000 euros per projectes solidaris de Sant Joan de Déu".

I els dilluns obrim la setmana amb Vist per Sentència: Eulogi Broto fa un repàs de l’actualitat jurídica del país a partir de les 9 del matí.

Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET