Ràdio Estel
La C-37 a Torelló, aquest matí
RÀDIO ESTEL Foto: Adrià Costa
"Al migdia pensem que la situació millorarà bastant a Barcelona"
Sergi Delgado, sotsdirector de Protecció Civil, ha informat de l'estat del Pla Neucat
@BorjaDeMaria 28/02/2018

Sergi Delgado, sotsdirector de Protecció Civil, ha informat a la 1a hora de la Fórmula Estel de l’estat del Pla Neucat: "Reducció de mobilitat durant tot el dia, a l'àrea metropolitana de Barcelona i tot el territori. La nevada no és de gran intensitat però està afectant tota Catalunya. Pensem que a moltes vies, de formes molt local, pot haver problemes: neu a la calçada, cadenes...". Delgado ha afegit: "Al migdia pensem que la situació millorarà bastant a Barcelona, i a partir de la tarda l'afectació quedarà restringida al Pirineu i Prepirineu". El sotsdirector de Protecció Civil recomana seguir Protecció Civil a Twitter, consultar l’app o trucar al 012.

Aquest dijous comença a Barcelona, fins el 24 de juny, al Museu de les Cultures del Món, l’exposició CATAZòNIA, els caputxins catalans a l’Amazònia. Fra Valentí Serra, director del Museu Etnogràfic Missional Andino-Amazònic, ha relatat que l’exposició ens aproxima, a través de la memòria dels objectes, a l’artesania dels indis Tikuna, el grup indígena més nombrós de la selva amazònica. 

A més, el Coordinador de Refugiats Benvinguts, Jaume Buch, ha explicat que l’Ajuntament de Barcelona ha renovat el suport a l’entitat que fa part de l’acollida de persones refugiades a Catalunya.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET