Ràdio Estel
El gerent de l'Institut Municipal de Serveis Socials, Jordi Sànchez
RÀDIO ESTEL Foto: ACN Barcelona
"El temps d'espera a Serveis Socials hauria de ser menor"
Jordi Sànchez, gerent de l'Institut Municipal de Serveis Socials
@BorjaDeMaria 01/03/2018

Els Serveis Socials de Barcelona van registrar un nou màxim històric l’any 2017 i van atendre més de 81.000 persones. Aquest dijous a la 1a hora de la Fórmula Estel, Jordi Sànchez, gerent de l’IMMS (Institut Municipal de Serveis Socials), ha advertit: "Malgrat que la crisi sembla que va passant, hi ha un sector de població que necessita el suport de serveis socials". Serveis, entre d’altres, a persones pobres, assistència a domicili, àpats a domicili, gent gran amb dependència, aturats… Sànchez ha celebrat contingudament el descens en les llistes d’espera: “Hem anat baixant, des del 31 dies estem a 21 dies. No estem encara contents i creiem que el temps d’espera hauria de ser menor”.

I avui, 1 de març del 2018, es celebra el primer ple del Parlament des que es va constituir, al gener. Eduard Ibañez, advocat i director de Justica i Pau, ha expressat: “És molt necessari i que se superi aquesta situació extranya, anòmala, des què es va suspendre una sessió d'investidura. M'agradaria que avui s'aprovéssin resolucions del màxim consens possible: hi ha molts punts d'acord, fins i tot en tots els grups parlamentaris”.

Reflexions
La periodista Cristina Aluja, en El pensament del dia, ha reflexionat sobre el poder personal, i Carme Munté, cap de redacció de Catalunya Cristiana, ha parlat del Dia internacional de la Dona repassant el numero d’aquesta setmana de Catalunya Cristiana.
 
Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET