Ràdio Estel
Émile Parisien & Vicent Peirani, caps de cartell del 37è Festival de Jazz Terrassa
RÀDIO ESTEL Foto: Geldermann
"Agafen estàndards i els passen pel seu sedaç trencador"
Susanna Carmona, coordinadora del Festival de Jazz Terrassa, ens ha avançat els actes que es faran del 7 al 24 de març
@BorjaDeMaria 02/03/2018

Entre el 7 i el 24 de març, la Nova Jazz Cava, el Centre Cultural Terrassa, algunes places públiques i el Pícnic Jazz al Parc de Vallparadís, acolliran prop de trenta actuacions on s’entrecreuarà l’art del duo del jazz europeu, l’escena nord-americana més avançada i algunes per les catalanes. És la 37a edició del Festival de Jazz Terrassa.

Susanna Carmona, coordinadora del Festival de Jazz Terrassa, ha explicat a la 1a hora de la Fórmula Estel els concerts més interessants: “Debuta aquest tàndem francés: dos músics molt consagrats a França: Émile Parisien & Vicent Peirani. Agafen estàndards i els passen pel seu sedaç trencador, i anant amunt i avall amb la improvització”. Carmona també ha recomenat el Duo Nosferatu amb els pianistes Albert Bover i Marco Mezquida.

Ràdio Estel us convida al 37 Jazz Terrassa Festival. Entre tots els participants sortejarem 1 entrada doble per a cadascun dels concerts (excepte pel dia 8 que són 2) 

Carles Puigdemont renuncia
Xavier Torrens,  professor  de ciència política de la Universitat de Barcelona i sociòleg, ha fet El Comentari de l’Actualitat: “És la solució de Finlàndia (...) El president de la República exerceix política internacional i representa el país, i el primer ministre dirigeix totes i cadascuna de les polítiques públiques”.

+ Fórmula Estel
Avui hem obert la Fórmula Estel amb El pensament de Jordi Casado, coach, sobre el silenci: “Abraça el teu silenci, i escoltaràs molt millor” i amb aquesta mítica cançó:

 

A més, a Un món sense fronteres, Ignasi Miranda i Àngel Miret han repassat l’acció social i les bones notícies.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET