Ràdio Estel
Guillermo del Toro, òscar a Millor Director
RÀDIO ESTEL 
"Trencar el monopoli del drama com 'Millor pel·lícula' és positiu"
Néstor Company, director del web 'El Cine de Hollywood', ha repassat els Òscars, i Arcadi Oliveras ha valorat l'abstenció de la CUP a la investidura de Sànchez
@BorjaDeMaria 05/03/2018

L’univers fantàstic de Guillermo del Toro ha enlluernat Hollywood. La forma del agua és la guanyadora dels Òscars: s’ha endut 4 premis: millor pel·lícula, millor director, banda sonora i disseny de producció. 

Néstor Company, expert en cinema i director del web El Cine de Hollywood, ha repassat tota la gala a la Fórmula Estel “És d’agrair que una pel·lícula del gènere fantàstic s’hagi emportat l’Òscar a la millor pel·lícula. Trencar el monopoli del drama en la màxima categoria dels Òscars és positiu”. Una edició on el moviment #MeToo ha estat molt present: “Frances McDormand va fer bandera de la causa MeToo i Jimmy Kimmel, com a presentador, ha fet vàries referències de suport. #MeToo va a més i no sabem fins a on pot arribar”.

Abstenció de la CUP
El Comentari de l’Actualitat ha estat d’Arcadi Oliveres, sobre l’abstenció de la CUP a la investidura de Jordi Sànchez: "És a primera vista un impediment per l'establiment d'un govern a Catalunya”, ha començat dient l’economista i activista social. “Tanmateix, gosaria pensar que potser a la llarga podria implicar conseqüències beneficioses, en la mesura que els partits independentistes, i tant de bo s’afegissin també els comuns, haurien d'arribar a un disseny sobre les futures accions del Govern, al marge de l’implícit i sempre vigent acord sobre la proclamada República catalana”. Mesures socials, ha afegit Oliveras: “Pactar abans mesures d'alt contingut social que ajudin a sortir de la precarietat i l'exclusió a grups importants de la població i que engresquin als ciutadans, pot, sens dubte, resultar positiu".

Aquest dilluns també hem compartit la Fórmula amb Lluis Serra, a El Pensament del Dia, i Eulogi Broto, jurista i professor de l’ISCREB, a l’espai Vist per sentència.

Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET