Ràdio Estel
Melania Garbú, a RàdioEstel
RÀDIO ESTEL Foto: @BorjaDeMaria
"Ajudo les dones a recuperar la seva autoestima"
Melania Garbú, autora del llibre 'Atreveix-te a tenir-ho tot'
@BorjaDeMaria 08/03/2018

En el Dia Internacional de la Dona, aquest dijous 8 de març, la Fórmula Estel informativa, s’ha omplert de dones: la periodista Teresa Carreras, l’escriptora Melania Garbú, la secretària de la Delegació de Pastoral Obrera de l'Arquebisbat de Barcelona, Érika Fabregat; la redactora en cap de Catalunya Cristiana, Carme Munté, i com no, la periodista Mercè Raga, que cada dia feiner us acompanya des de les 8 del matí a la Fórmula Estel.

Atreveix-te a tenir-ho tot és el primer llibre de Melania Garbú, basat en la seva pròpia història de superació personal: "Jo he estat víctima de violencia de gènere, fa 10 anys, he passat per dos centres d'acollida, i la meva missió és ajudar a les dones a trobar un camí diferent, enfrentar-se a les seves pors, i d'aquesta manera recuperar la seva autoestima", ha relatat Garbú.

La Delegació de Pastoral Obrera de l'Arquebisbat de Barcelona s’ha aderit a la vaga general feminista: “Posa de manifest la falta de justícia social vers les dones. Des de la Pastoral Obrera, com a seguidores i seguidors de Crist i en coherència amb la seva actitud, reivindiquem aquestat equitat entre tots els éssers humans i la dignitat com a filles i fills de Déu, per damunt de tot aquest sistema capitalista i aquest patriarcat”, ha valorat Érika Fabregat, la seva secretària. 

La periodista Teresa Carreras ha obert el programa dient: “Avui he decidit no treballar i no consumir, i a la tarda m’afegiré a aquest moviment mundial que ha decidit dir prou d’una vegada per totes”.

I com cada dijous, Carme Munté ens ha ofert els principals temes del nou número de Catalunya Cristiana.

Nota de RàdioEstel pel Dia Internacional de la Dona

Els treballadors i treballadores de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana  donem suport  a les reinvidicacions d’aquest 8 de març, Dia Internacional de la Dona, "en rebuig a la desigualtat i la discriminació que pateixen les dones en el mercat laboral i a la violència masclista". Des de RàdioEstel i Catalunya Cristiana ens solidaritzem amb les dones que pateixen injustícia, en un dia que ha de servir per recordar-nos que tots som éssers dignes i ningú no ha de quedar per sota de ningú. 

Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET