Ràdio Estel
Cartell del film
RÀDIO ESTEL Foto: Garabandal
"La pel·lícula reflecteix allò que els pelegrins reben a Garabandal"
Rafael Samino interpreta Don Valentín a 'Garabandal, solo Dios lo sabe'
@BorjaDeMaria 09/03/2018

Aquest febrer s’ha estrenat el film Garabandal, solo Dios lo sabe, primera pel·lícula que arriba als cinemes tenint com a argument les suposades aparicions de la Verge a Sant Sebastià de Garabandal (Cantàbria, Espanya). A la Fórmula Estel hem parlat amb un dels seus actors, Rafael Samino, que interpreta Don Valentín, el rector de Garabandal.


"Jo sincerament mai he dubtat que la nostra Mare es va aparèixer a aquestes 4 nenes" - ha afirmat Samino -. "La pel·lícula està sent, per pura misericòrdia de Déu, un reflex del què els pelegrins reben a Garabandal". L'actor ha narrat que durant el rodatge van veure "contínuament la mà de la Providència".

Canonització d’Oscar Romero 
El conciliari de la Comunitat de Sant Egidi és el postulador de la canonització del bisbe de El Salvador, Óscar Romero, assassinat per la seva defensa dels drets humans enfront de la tirania dels governs militars. Jaume Castro, responsable de Sant Egidi a Catalunya, ha fet El Comentari de l'Actualitat a l'hora informativa de la Fórmula Estel: "És una gran notícia", ha començat dient Castro. "Va ser el mateix Papa qui va obrir la causa de beatificació i dos anys després va ser beatificat. Va ser assassinat per odi a la fe". I ha afegit: "Sabia que la seva vida estava amenaçada però no fa fugir ni va canviar les seves profundes conviccions". 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET