Ràdio Estel
Presentació de 'Dones expertes' a la Fundació Pere Tarrés
RÀDIO ESTEL Foto: Fundació Pere Tarrés
"Les dones acostumen a sortir com testimonis, no com expertes"
La Fundació Pere Tarrés ha presentat la iniciativa 'Dones Expertes'; el sacerdot Alfonso Velazques ha valorat les eleccions a Colòmbia, i Fra Valentí Serra ha ensenyat l'escabiosa
@BorjaDeMaria 13/03/2018

Tot i que les dones suposen el 50,6% de la població catalana, només apareixen en un 30% dels espais informatius, debats i tertúlies en els mitjans audiovisuals, segons un informe del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC): "Les dones acostumen a aparèixer als mitjans com a testimonis (la mare, la compradora...) però no com a expertes, que aporten coneixement i anàlisi", ha explicat a Fórmula Estel Isabel Vergara, directora de comunicació de la Fundació Pere Tarrés i impulsora del directori de dones expertes de la Fundació. Amb motiu del dia de la Dona, la Fundació Pere Tarrés va presentar la iniciativa Dones Expertes, una iniciativa per visibilitzar l’expertesa de les dones en l’educació i l’acció social. 

Comentari d'Actualitat
Alfonso Velazques, sacerdot colombià de la Seu d’Urgell, ha valorat els primers comicis a Colòmbia que permeten participar a les FARC: "Han representat una gran esperança per la continuitat del procés de pau, però també en la renovació del poder legislatiu, per canviar un cert mecanisme tradicional de partits que tenia un cert grau, també important, de corrupció".

Pensament del Dia
Arcadi Oliveres, economista i ex director de Justicia i Pau, ha valorat el MWC: "Parlen d'una nova edició plena d'èxit. Crec que per fer un balanç complert  ens hauriem de fixar en altres aspectes: el material bàsic per fabricar els mòbils és el coultan, i el 80% del mineral és del Congo. D'acord amb els diferents informes, en els anys que portem usant aquests aparells, més de 5 milions de persones han mort en aquell país en enfrontaments armats derivats de les lluites per aconseguir tal matèria prima".

Remeis de Frare, Fra Valentí Serra
Avui hem parlat de l'escabiosa, poc coneguda però comú.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET